Bilete Metalhead Meeting 2024 - 17-19 iul - Romexpo

Metalhead Meeting 2024

Romexpo, București

17-19 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Știi că poți plăti și în 3 rate fără dobândă? Vezi bilete disponibile
Se afișează doar biletele disponibile pentru plata în rate.
Abonament Acces General

Acces General - Abonament de trei zile

Abonament VIP

Abonament de trei zile. In tribuna la inaltime in zona dedicata cu acces separat si bar dedicat. Include acces si in zona de Acces General. Include tricou gratuit cu festivalul.

Bilet de o zi - 17 iulie - Judas Priest, Steel Panther, Alestorm, Ne Obliviscaris

Următoarele 2.000 de bilete (Price Level 2)

Bilet de o zi - 18 iulie - Doro, Kamelot, ESB, Ihshan, Tiamat

Doar 1000 de bilete (Price Level 1)

Bilet de o zi - 19 iulie - Skindred, Moonspell, Rotting Christ, Infected Rain, Jungle Rot

Doar 1000 de bilete (Price Level 1)

Abonament de doua zile - 17 si 18 iulie
Abonament de doua zile - 18 si 19 iulie
Abonament de doua zile - 17 si 19 iulie
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Judas Priest (UK), Doro (De), Steel Panther (US), Skindred (Tara Galilor), Empire State Bastard (Scotia) Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jungle Rot (US) si Infected Rain (MD) vor canta la festivalul Metalhead Meeting care va avea loc intre 17 si 19 iulie la Romexpo in aer liber. Multe alte trupe vor fi anuntate in perioada urmatoare. La minim 3 abonamente cumparate ai discount 20%. La minim 4 bilete de o zi cumparate aveti discount 10%. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.

Festivalul va dura 3 zile si nu 4 cum era anuntat ulterior (17, 18 si 19 iulie), acesta fiind si motivul pentru care nu au mai anuntat trupe mult timp: s-a lucrat la reprogramarea showurilor trupelor confirmate pe 20 iulie, in celelalte trei zile. Ne pare rau de situatie, am incercat sa rezolvam dar nu a tinut de noi. Motivul este simplu: locatia nu mai este disponbila pe 20 iulie datorita extinderii lucrarilor pentru metroul de langa Romexpo (djn Parcarea invecinata, Parcarea D).

Tot cu aceasta ocazie va anuntam ca festivalul se muta din Pavilionul Central in aer liber asa ca Metalhead Meeting va avea loc tot la Romexpo dar in Parcarea C ca si anul trecut, cand i-ati putut vedea pe Pantera. 

De asemenea se pun in vanzare si bilete de o zi pentru 18 si 19 iulie la pretul de 249 lei + taxe. Lineup-ul pentru 18 iulie pe scena principala este gata si atunci ii vom putea vedea live pe DORO, Kamelot, Empire State Bastard, Ihshan si Tiamat pe scena a doua. Pe 19 iulie vor canta Skindred, Moonspell, Rotting Christ, Infected Rain si Jungle Rot. Va reamintim ca biletele de o zi pentru 17 iulie sunt deja in vanzare la pretul de 279 lei + taxe iar atunci ii puteti vedea pe Judas Priest, Steel Panther Alestorm si Ne Obliviscaris.

Abonamentele de 3 zile costa 579 lei + taxe. De asemenea puteti cumpara si abonamente la tribuna VIP care includ si un tricou cu festivalul si au bar dedicat. S-au pus in vanzare si abonamente de 2 zile la pretul de 399 lei + taxe.

In ziua concertului la intrare biletele de o zi vor costa 350 de lei pentru 17 iulie si 300 de lei pentru 18 si 19 iulie.

In curand organizatorii vor reveni si cu inca 12 trupe pentru scena a doua, trupe din Europa cu potential. Mereu ne-am dorit sa oferim sansa multor artisti cu potential de a fi prezenti pe scena festivalului asa ca si in acest an avem de unde alege!

Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.

Metalhead Meeting - o productie METALHEAD si BestMusic Live, powered by METALHEADS

 

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL