BestMusic.ro » 2pac » Si-a inscenat sau nu Tupac moartea?

Si-a inscenat sau nu Tupac moartea?

Si-a inscenat sau nu Tupac moartea?

Tupac este cunoscut pentru contributia sa in cultura muzicala a hip-hop-ului. Cine indrageste acest stil muzical cu siguranta stie cine este Tupac si se poate lauda cu melodii invatate si stari traite pe versurile artistului.

Tupac a murit in anul 1996, pe data de 13 septembrie, din cauza unui atentat cu focuri de arma.


De atunci si pana acum fanii i-au ascultat muzica admirandu-l necontenit, insa iata ca finalul anului 2018 aduce o veste tulburatoare: Tupac traieste. Suge Knight este fondatorul casei de discuri Death Row Records si afirma ca inainte cu cateva saptamani ca Tupac sa moara, celebrul cantaret i-ar fi zis ca inscenarea mortii nu e o idee rea.


Dupa ce Tupac a semnat un contract cu casa de discuri Death Row Records, acesta a mers in Maui cu Suge Knight, loc in care Tupac ar fi zis ca ar vrea sa se retraga si sa-si mascheze existenta printr-o moarte falsa.


Organele competente care au analizat cazul mortii spun ca este imposibil ca acesta sa traiasca dupa focul armat din 1996. Alte voci sustin ca exista o multime de persoane care ar putea sa semene cu celebrul cantaret si sa profite de acest fapt pentru simpla placere de a-si mari comunitatile de social media, bazandu-se practic pe fake news-uri care nu fac decat sa agite lumea, dar si sa-i faca pe cei naivi sa creada ca Tupac traieste undeva ascuns.
Publicat pe 27 Decembrie 2018 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu