BestMusic.ro » 50 Cent » 50 Cent: `Bogatia imi da libertate`

50 Cent: `Bogatia imi da libertate`


50 Cent a dezvaluit ca lucrul pe care il pretuieste cel mai mult la faima este bogatia, pentru ca banii au reusit sa-i aduca libertatea.

Rapperul a acumulat o avere colosala gratie succesului de care s-au bucurat albumele sale si datorita carierei in cinematografie.

`Eu vad banii ca pe ceva care imi ofera facilitate. Daca o companie aeriana nu are o cursa care sa ma duca unde am nevoie, un avion particular imi rezolva problema. Daca un studio nu accepta un proiect pe care eu il consider oportun, pot sa il fac si singur. Poate pentru unii oameni ideile mele sunt putin deplasate, insa acest lucru nu inseamna decat ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine`, a declarat 50 Cent.

Artistul in varsta de 35 de ani este disperat sa devina un actor respectabil.

50 Cent face parte din distributia unui nou film, `Things Fall Apart`, in care joaca rolul unui jucator de rugby cu potential a carui viata este bulversata dupa ce afla ca are cancer.

Rapperul este scenaristul si producatorul filmului inspirat dintr-o experienta din copilarie.

50 Cent incearca sa isi refaca acum reputatia si sa-si schimbe imaginea de `baiat rau`, pentru a fi luat in serios ca actor.
Mai multe stiri despre: inedit  bani  averi 
Publicat pe 29 Iulie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram