BestMusic.ro » A. G. Weinberger » A.G. Weinberger, in deschiderea concertului Al Di Meola

A.G. Weinberger, in deschiderea concertului Al Di Meola

A.G. Weinberger, in deschiderea concertului Al Di Meola

Unul dintre cei mai apreciati chitaristi din Romania, A.G. Weinberger, va vanta la Bucuresti in deschiderea concertului Al Di Meola New World Sinfonia, pregatind pentru toti cei prezenti o serie de momente deosebite in programul spectacolului.

Al Di Meola va reveni la Bucuresti intr-o noua formula alaturi de New World Sinfonia pe data de 25 mai, la Sala Palatului, intr-un spectacol organizat de Amphitrion.

Dupa ce au concertat impreuna pe aceeasi scena in anul 1992 la Budapesta, A.G. Weinberger se reintoarce pe scena alaturi de Al Di Meola la concertul artistului de pe data de 25 mai de la Bucuresti.

Selectat pentru premiile Grammy, A.G. Weinberger pregateste momente de neuitat alaturi de cel care a fost desemnat de patru ori cel mai bun chitarist de jazz al lumii, Al Di Meola.

Artistul va sosi la Bucuresti pentru a sustine un concert extraordinar pe scena Salii Palatului, un spectacol fascinant de muzica jazz, unde chitara va fi instrumentul "magic" al unei seri de neuitat.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile pe myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la preturi cuprinse intre intre 80 si 250 RON, in functie de pozitia in sala.
Mai multe stiri despre: al di meola  concert al di meola bucuresti 
Publicat pe 03 Mai 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu