BestMusic.ro » A. G. Weinberger » AG Weinberger incheie prima parte a turneului `Interzis FM` la Silver Church

AG Weinberger incheie prima parte a turneului `Interzis FM` la Silver Church

AG Weinberger incheie prima parte a turneului `Interzis FM` la Silver Church

AG Weinberger incheie prima parte a turneului `Interzis FM` la Silver Church. Concertul de luni, 22 iunie, de la ora 19:30 din Clubul Silver Church marcheaza finalul primei parti a turneului national `Interzis FM - vezi muzici ce nu auzi la radio`.

Inceput in 22 aprilie, asadar cu numai doua luni in urma, turneul renumitului chitarist a inregistrat un bilant mult peste asteptari. In perioada amintita, artistul a avut 21 concerte, cu peste 2300 de bilete vandute, a parcurs peste 4000 de km prin tara, a schimbat 11 seturi de corzi pe chitarile utilizate in acest turneu ( Gibson Les Paul Standard, Fender Relic Telecaster Custom Shop, Sierra Lap Steel ), a dormit in 17 hoteluri, a folosit 2 amplificatoare si 11 pedale de efecte.

Echipa lui AG Weinberger a mancat omlete dintr-un total de peste 400 de oua si a baut, in medie, peste 40 de litri de apa minerala pe scena.

Concertul de luni, din Silver Church are si un nou concept-indemn: `Indiferent al cui esti, cum te numesti, cine esti, ce functie, influenta sau putere detii... indiferent de toate acestea, figurezi pe lista cuiva.

Fie ca esti pe lista primilor cinci cei mai buni prieteni, fie ca esti pe lista neagra a colaboratorilor, ca esti in cartea de telefoane sau in baza de date a rau-platnicilor, numele tau se afla pe o lista si, prin specificul ei, ea poate spune multe despre tine.

Noi te invitam sa faci parte, de bunavoie, din lista iubitorilor de muzica buna, de eleganta, de bun-simt si responsabilitate. Se numeste Lista lui Weinberger si spune multe despre cei inscrisi in ea... Ne strangem randurile. Vino cu incredere, dar nu veni singur!` .

Sursa: Streetwise PR
Mai multe stiri despre: blues  turneu  AG Weinberger  silver church  Interzis FM 
Publicat pe 16 Iunie 2009 , de Laura Galan

Adauga un comentariu