BestMusic.ro » A. G. Weinberger » AG Weinberger inregistreaza primul album live la Hard Rock Cafe

AG Weinberger inregistreaza primul album live la Hard Rock Cafe

AG Weinberger inregistreaza primul album live la Hard Rock Cafe

AG Weinberger te invita sa apari pe primul sau album live - `Mighty Business - Done It Right`.

Inregistrarea albumului live va avea loc in data de 15 mai, de la ora 20.30, la Hard Rock Cafe impreuna cu Jack Daniel's Studio No 7.

Reducere de 10% pentru fani

Participantii la eveniment vor primi un cupon in baza caruia vor beneficia de o reducere de 10% la cumpararea albumului. Mai mult de atat, LP-ul va fi distribuit impreuna cu un booklet cu numele tuturor celor prezenti la eveniment si va avea drept coperte cateva dintre cele mai bune poze facute de fani in seara concertului.

"Acest nou album nu va putea fi realizat decat cu implicarea sufleteasca si trupeasca a fanilor nostri. Este si motivul pentru care acesta le este dedicat in totalitate. Ei sunt invitatii nostri la eveniment si, in semn de recunostinta pentru prezenta lor la concert, noi ii vom rasplati.", a declarat AG Weinberger.

Design-ul copertei albumului, pe mana fanilor

Artistul lasa si design-ul copertei albumului `Mighty Business` tot pe mana fanilor. Spectatorii sunt invitati sa faca fotografii pe care le pot trimite la adresa info@agweinberger.com, cele mai reusite dintre acestea urmand sa ilustreze coperta viitorului album.

"Ne dorim ca fiecare dintre cei care ne vor fi alaturi in acest moment unic din cariera noastra sa se poata regasi pe album. Vor cumpara albumul cu o reducere de 10%, vor primi in dar o carte in miniatura cu autograf, pe care vor regasi numele lor si al prietenilor alaturi de care au venit insotiti si, in plus, pot da viata copertei unui album ce va fi distribuit in tara si in afara granitelor. Iar daca vor, de ce nu, pot canta alaturi de noi. Este albumul lor, al tuturor celor ce ne-au sustinut pana acum si raman alaturi de noi in continuare", a mai declarat AG Weinberger.

Alaturi de Vlad Spatar ( bass ), Miki Orban ( tobe ) si Sorin Petrila ( chitara ), chitaristul AG Weinberger va interpreta atat piese noi cat si unele dintre hiturile ce l-au facut cunoscut pe plan local si international.

Biletele la concert sunt in valoare de 30 RON si se pot achizitiona prin reteaua www.bilet.ro, de la Magazinul Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Baneasa, Cora Voiaj Pantelimon, Magazinele Music Shop si in seara concertului, la intrarea in restaurantul Hard Rock Cafe.

Rezervari: 021 206 6261

Sursa: PR Hard Rock Cafe
Mai multe stiri despre: AG Weinberger  fani  Bucuresti  concert Hard Rock Cafe  Mighty Business Done It Right 
Publicat pe 08 Mai 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu