BestMusic.ro » A. G. Weinberger » AG Weinberger isi serbeaza ziua de nastere in mijlocul fanilor

AG Weinberger isi serbeaza ziua de nastere in mijlocul fanilor

AG Weinberger isi serbeaza ziua de nastere in mijlocul fanilor

AG Weinberger si-a dorit sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in mijlocul romanilor, astfel ca deseara (27 August), incepand cu ora 20:00, artistul concerteaza la Amfiteatrul "Mihai Eminescu”. Peste doar 3 zile el va implini 44 de ani.

Printre piesele ce fac parte din playlist-ul acestui eveniment fac parte titluri, cu povesti proprii precum: "Spoonful”, "I’m Ready”, "Blues March” (piesa unicata in istoria jazz/ blues pentru ca este scrisa pe un ritm de mars, foarte atipic genului), "Congo Square” (despre o piateta din New Orleans unde la cele doua solstitii pe an se intilnesc adeptii voodoo pentru o rugaciune comuna) si multe altele.

Alaturi de AG Weinberger la acest spectacol va lua parte si Aiyana –Lee Anderson, o fetita in varsta de noua ani, ce provine dintr-o familie de muzicieni profesionisti (mama - Nicole Formescu, o compozitoare romanca stabilita in Marea Britanie, celebra pentru colaborarile cu artisti de talie mondiala, iar tatal - producatorul muzical american Jimmie Ray Ruffin).

De la varsta de trei ani, Aiyana a castigat trei concursuri si a inregistrat primul ei album, intitulat "Who I Am”, care s-a vandut ulterior in aproape 1 milion de exemplare in Europa.

Invitatii speciali ai serii, European Royal Orchestra, vor veni pentru prima data in Romania si vor transmite celor prezenti senzatiile, trairile, si sentimentele reale pe care doar Blues-ul le poate reda la maxima intensitate.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate la pretul de 40 Ron, de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu 23), Centrul Cultural "Mihai Eminescu”, in reteaua Magazinelor Germanos prin Eventim, iar rezervarile online se pot face pe site-urile de specialitate : www.blt.ro, www.bilet.ro si www.vreaubilet.ro.

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: AG Weinberger  aniversare  concert AG Weinberger  zi de nastere 
Publicat pe 27 August 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu