BestMusic.ro » A. G. Weinberger » AG Weinberger participa la Folk Maraton

AG Weinberger participa la Folk Maraton

AG Weinberger participa la Folk Maraton

AG Weinberger va participa la Folk Maraton in calitate de invitat special, anunta organizatorii evenimentului.

Bluesman-ul, asa cum il numeste Son Seals, a acceptat cu entuziasm invitatia de a face parte din "distributia” acestui spectacol, urmand a dezvalui blues-ul cu "sinceritate si reala pasiune” (Cotidianul ''The Jonesboro Sun''), pe ritmuri de country si melodii celebre ale Beatles-ilor si ale celebrului Bob Marley.

Promotor al bluesului in Romania, AG Weinberger a initiat de curand campania pentru strangerea de adeziuni prin care data de 28 februarie va deveni Ziua Nationala a Blues-ului, iar formularul pentru strangerea celor 100.000 de semnaturi necesare poate fi completat si pe www.vreaubilet.ro.

Celebrul chitarist va evolua pe scena Salii Palatului pe data de 30 septembrie, alaturi de reprezentanti de seama a folk-ului romanesc precum: Nicu Alifantis, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Mihai Nenita, Marius Batu, Pavel Stratan, Maria Gheorghiu, Mircea Baniciu, Vlad Cnejevici, Doru Stanculescu, Sorin Minghiat, Zoia Alecu, Alina Manole si Tapinarii, care vor oferi patru ore de "slagare” de neuitat, poezii si balade de pus la suflet.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate de la, magazinul VreauBilet (Unirea Shopping Center – et. 2), Sala Palatului, Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), sau online prin site-urile blt.ro, bilete.ro si vreaubilet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: V.I.P – 120 Lei, Cat. I – 100 Lei, Cat.II – 80 Lei si Cat.III – 60 Lei.

Sursa: Vreau Bilet
Mai multe stiri despre: AG Weinberger  Folk Maraton  bilete Folk Maraton 
Publicat pe 21 Septembrie 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu