BestMusic.ro » A. G. Weinberger » AG Weinberger si Proconsul se alatura Revelionului din Piata Constitutiei

AG Weinberger si Proconsul se alatura Revelionului din Piata Constitutiei

AG Weinberger si Proconsul se alatura Revelionului din Piata Constitutiei

Pe langa numele deja anuntate, ArCuB a adugat la lista artistilor care canta in Piata Constitutiei din Bucuresti de Revelion 2010 si pe AG Weinberger, Proconsul, Ionel Tudor Band si Jinga Symphony Orchestra.

Spectacolul oferit de Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, va incepe in Piata Constitutiei la ora 18 :00.

In deschiderea petrecerii AG Weinberger si Proconsul se vor alatura celorlalti invitati: Marcel Pavel, Vama, Directia 5, Bere Gratis, Vlad Mirita, Alex, Voltaj, Iris, Smiley si Sistem.

Ultimele minute din 2009 vor fi marcate de un incendiar joc de lumini, lasere si artificii.

Show-ul va fi sincronizat pe muzica si se vor folosi peste 5 000 de efecte pirotehnice si lasere. Evenimentul va fi transmis in direct la TVR 3.

Ca element de noutate, petrecerea va continua pe Bulevardul Unirii dupa ora 00.30, unde doua restaurante cu specific romanesc ii vor tenta pe bucuresteni cu preparate traditionale. Ionel Tudor Band si Jinga Symphony Orchestra vor canta in intervalul orar 00.30 – 02.30.

In prima zi a Noului An, cele doua restaurante amenajate pe B-dul Unirii vor fi deschise incepand cu ora 12:00, iar pe cele doua scene, intre orele 18:00 si 21:00 vor canta Adrian Naidin, Brass Quintet "Bucuresti”, Mihai Onila Band si Emy Dragoi.

In masura in care publicul va fi doritor, programul se va prelungi si in data de 2 ianuarie 2010, avand aceleasi coordonate.

Sursa: ArCuB
Mai multe stiri despre: Proconsul  AG Weinberger  Revelion 2010  Piata Constotutiei 
Publicat pe 31 Decembrie 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu