BestMusic.ro » A. G. Weinberger » Concertul A. G. Weinberger dedicat Zilei Mondiale a Chitarelor - anulat

Concertul A. G. Weinberger dedicat Zilei Mondiale a Chitarelor - anulat

Concertul A. G. Weinberger dedicat Zilei Mondiale a Chitarelor - anulat

A.G. Weinberger si echipa emisiunii Timpul Chitarelor de la TVR2 anunta anularea evenimentului din 19 aprili,e din clubul The Silver Church, dedicat celebrarii Zilei Mondiale a Chitarelor.

Concertul, care trebuia sa ii reuneasca pe AG Weinberger, Dan Iliescu (Timpuri Noi), Victor Solomon (Bandidos), Teo Boar (Pacifica) si Claudiu Ursache (The Marker), a fost anulat ca urmare a unei modificari de ultima ora aparute in grila de programe a Televiziunii Romane.

`Vestea renuntarii la emisiunea care s-ar fi inchinat, intru totul, poate celui mai important instrument muzical al tuturor timpurilor ne-a luat prin surprindere si ne-a intristat deopotriva, insa nu putem decat sa ne conformam deciziei. Cu toate acestea, celebrarea acestui incredibil instrument nu poate fi impiedicata. O facem zi de zi, prin muzica noastra`, a declarat AG Weinberger.

Astfel, pe 20 aprilie, de la ora 21:00, la Clubul Taranului (din incinta Muzeului Taranului Roman, Sos. Kiseleff, Nr. 3) A.G. Weinberger va sustine, pentru fanii sai, un concert inchinat exclusiv chitarei.

Biletele la concertul din 20 aprilie sunt disponibile numai la Clubul Taranului.

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: concerte anulate  ziua mondiala a chitarelor 
Publicat pe 16 Aprilie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu