BestMusic.ro » Above & Beyond »  Peste 400 de arestari au avut loc in timpul festivalului Insomniac`s Nocturnal Wonderland

 Peste 400 de arestari au avut loc in timpul festivalului Insomniac`s Nocturnal Wonderland


Evenimentele de muzica electronica sunt sub atenta supraveghere a autoritatilor din California dupa ce la Hard Summer la inceputul lunii iulie 3 persoane au decedat.

Desi in la editia din acest an a festivalului Insomniac`s Nocturnal Wonderland nu a decedat nimeni, autoritatile s-au mobilizat pentru a reduce cantitatea de droguri introdusa in locatie.

Potrivit publicatiilor locale, in timpul evenimentului au avut loc 428 de arestari, persoanele retinute atat din cauza substantelor interzise, cat si a alcoolului.

Festivalul s-a desfasurat in acest sub stricta supraveghere a politistilor in uniforma si a unitatilor K-9. De asemenea, au fost prezenti si politisti sub acoperire.

Pe scena Insomniac`s Nocturnal Wonderland au urcat in acest an Bassnectar, Above & Beyond, Caspa b2b Rusko, Eats Everything, Hot Since 82 si multi altii.
Mai multe stiri despre: arest  politie  festivaluri 2016 
Publicat pe 07 Septembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram