BestMusic.ro » AC/DC » AC/DC concerteaza in Romania!

AC/DC concerteaza in Romania!

AC/DC concerteaza in Romania!

Grupul AC/DC concerteaza in Romania, pe 31 mai 2009. Concertul AC/DC este inclus in festivalul Bucharest Rock Arena, ce se va desfasura la 15 kilometri pe Autostrada Soarelui.

Bucharest Rock Arena se intinde pe doua zile, 30 si 31 mai 2009. Capul de afis al primei zile de festival urmeaza sa fie anuntat zilele urmatoare, printre numele vehiculate fiind si Guns’N’Roses.

Organizatorii – PlayCool in colaborare cu One Event spun ca Bucharest Rock Arena va avea loc in fiecare an, 2009 fiind prima editie a festivalului.

La Bucharest Rock Arena 2009 vor mai concerta si urmatoarele trupe romanesti: Celelalte Cuvinte, Vita de Vie, Altar, AB4, Grimus, The Pixels, The Moood si Persona.

Accesul in perimetrul de spectacol se va face in fiecare zi incepand cu ora 16,00. Accesul in camping va fi gratuit anul acesta si se poate face incepand cu 29 mai pana pe 1 iunie.

Biletele la Bucharest Rock Arena pto fi achizitionate numai sub forma de abonament pentru ambele zile si sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara iar online pe www.ticketpoint.ro.

Biletele au urmatoarele categorii de preturi, in functie de dispunerea fata de scena:

  • 100 ron – zona C
  • 200 ron – zona B
  • 400 ron – zona A (langa scena)
  • 800 ron - VIP

Pachetele VIP cuprind: accesul intr-o zona special amenajata, loc in tribuna, acces in perimetrul tuturor zonelor (A, B si C), acces la puncte de vanzare amplasate in zona VIP special amenajata, primirea la intrare a unui ecuson aniversar VIP si a unei bratari de acces permanent pe durata desfasurarii festivalului, precum si asigurarea unui loc de parcare in Parcarea VIP.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul oficial.

UPDATE 14 aprilie: Festivalul Bucharest Rock Arena se amana, anunta organizatorii evenimentului, PlayCool & OneEvent, via MetalHead.ro.

Motivele amanarii sunt de natura organizatorica si vor fi comunicate ulterior. Mentionam ca Bucharest Rock Arena NU se anuleaza.

Cel mai important concert din cadrul festivalului, cel al formatiei AC/CD, programat pentru data de 31 mai, este incert in acest moment. Trupa nu a anuntat pe siteul oficial concertul la Bucharest Rock Arena.

Detalii AICI.
Mai multe stiri despre: rock  Romania  Bucharest Rock Arena 
Publicat pe 12 Aprilie 2009 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu