BestMusic.ro » AC/DC » Concertul AC/DC din Elvetia, sold-out in cateva minute

Concertul AC/DC din Elvetia, sold-out in cateva minute


Fanii elvetieni ai trupei rock AC/DC au luat cu asalt punctele de unde se puteau achizitiona biletele pentru concertul din iunie, astfel ca toate cele 45.000 de tichete s-au vandut in doar 12 minute.

Show-ul AC/DC va avea loc pe 8 iunie in Berna si face parte din turneul mondial de promovare a albumului Black Ice – Black Ice Tour.

AC/DC vor concerta la Bucuresti pe 16 mai, in Piata Constitutiei. Biletele pentru concertul de la Bucuresti vor putea fi achizitionate exclusiv prin reteaua Eventim si Humanitas.

Pretul unui bilet variaza intre 127,2 RON (primele 20.000 de bilete, apoi pretul acestora va fi de 148,4 lei) si 477 RON (VIP).

In premiera, Eventim.ro ofera o noua facilitate pentru concertul AC/DC: bilete in rate, sub forma a doua vouchere.

Eventim.ro ofera in premiera posibilitatea achizitionarii biletelor in doua rate egale ca valoare, reprezentate de doua vouchere. Acestea asigura accesul la concert doar impreuna. Categoriile de bilete care pot fi achizitionate sub forma de vouchere sunt Normal Circle si Golden Circle.

Valoarea unui voucher la categoria Normal Circle este de 64,2 lei, iar la Golden Circle de 134 lei. Primul voucher (denumit N1 pentru Normal Circle, respectiv G1 pentru Golden Circle) s-a pus in vanzare luni, 21 decembrie, si poate fi cumparat numai pana in data de 10 februarie (inclusiv). Al doilea voucher (N2, respectiv G2) este disponibil doar in perioada 11 februarie – 10 aprilie.

Daca vrei sa cumperi acum bilete la concertul AC/DC de la Bucuresti, click AICI!
Mai multe stiri despre: AC/DC  concert ac/dc bucuresti  concerte ac/dc  concerte sold out 
Publicat pe 11 Ianuarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram