BestMusic.ro » AC/DC » HeyDay Festival, galerie foto

HeyDay Festival, galerie foto

HeyDay Festival, galerie foto

HeyDay, cel mai mare festival international de muzica tribute din Romania, organizat de creart, si-a deschis portile catre cele trei scene amenajate in Parcul Izvor, vineri, 27 mai.

Cu o prima zi plina de hituri cantate de unii dintre cei mai indragiti artisti ai tuturor timpurilor, pe scenele HeyDay s-au auzit "Buffalo Soldier”, "Back To Black”, "Don’t Cry”, "Where have you been” etc.

Vizi Imre a fost cel care a deschis festivalul, printr-un tribute adus lui Bob Marley, pe care il respecta si il admira, mai ales ca sunt nascuti in aceeasi zi, pe 6 februarie.

Prima artista internationala a fost Lioness, care ii aduce tribute artistei Amy Winehouse, reusind sa surprinda publicul prin gesturi, dans, voce si tinuta.

Dupa o sesiune de reggae si jazz, publicul s-a bucurat de hituri rock din repertoriul Black Sabbath, interpretate de Prefix TM, trupa romaneasca formata cu 30 de ani in urma.

Au urmat hituri AC/DC, readuse in fata publicul roman de trupa The Rock din Bucuresti. Pe langa voce si miscare scenica, The R.O.C.K. a surprins publicul si printr-un dans neasteptat din partea chitaristului, care a intrat foarte bine in rolul lui Angus Young.

Led Into Zeppelin, trupa tributara Led Zeppelin, a venit tocmai din Anglia pentru a pune in scena un playlist cu hituri clasice ("Stairway to Heaven”, "Babe I’m Gonna Leave You”).

HeyDay, "concertul imposibil”, a adus-o pe Rihanna Reloaded pe scena, imediat dupa Led Zeppelin, cu un show spectaculos, animat si de cele doua dansatoare ce au insotit-o.

The Guns N’ Roses Experience, trupa tribute Guns N’ Roses, a fost cea care a incheiat prima zi de HeyDay printr-un concert foarte apreciat de public, mai ales ca vocalistul formatiei a coborat de pe scena si a cantat alaturi de public piesa "Don’t Cry”.

Festivalul HeyDay continua cu hituri nemuritoare pe tot parcursul weekendului, in Parcul Izvor, intrarea facandu-se de la ora 12:00.Copiii in varsta de pana la 14 ani, insotiti de parinti, au acces gratuit.

Pe langa muzica buna, participantii la festival isi pot face gratuit tatuaje cu artistii favoriti, pot viziona filme, se pot machia sau isi pot aranja coafura in stilul idolului lor. Mai mult decat atat, exista si o zona de gastronomie i de bauturi racoritoare. De asemenea, copiii vor avea un loc de joaca special amenajat, unde vor putea desfasura diferite activitati.

28 mai 2016: The Doors Tribute - Red Cat Bone (RO), Elvis Tribute - Elvin Priestley (GB), U2 Tribute - The One U2 (IT), Whitesnake Tribute – Forevermore (RO), James Brown Tribute - Buzz D'Angelo (GB), Aerosmith Tribute - Aeroforceone (GB)

29 mai 2016: Pink Floyd Tribute – Speak (RO), Adele Tribute - J'Adele (GB), Beatles Tribute – The Fab Beatles(GB), Metallica Tribute – Masterpiece (RO), Queen Tribute - The Vipers (IT), Michael Jackson Tribute - MJ MAGIC (GB)

Mai multe stiri despre: galerie foto  festivaluri 2016 
Publicat pe 30 Mai 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram