BestMusic.ro » AC/DC » Phil Rudd a fost arestat din nou 

Phil Rudd a fost arestat din nou 


Zece zile au trecut de cand fostul tobosar al trupei AC/DC si-a primit sentinta de 8 luni de arest la domiciliu, iar acum a fost arestat din nou.

In seara de 18 iulie, Phil Rudd a fost ridicat de politie, pentru ca a fost prinns consumand alcool, acestuia fiindu-i interzis acest lucru pe perioada celor 8 luni de arest la domiciuliu. De asemenea, potrivit Otega Daily News, in casa acestuia s-ar fi aflat si prostituate.

Avocatul acestuia a declarat: "Tot ce pot sa sou este ca a fost arestat si se va prezenta la Tauranga District Court, luni dimineata la ora 10. Este tot ce pot spune deocamdata."

In urma cu cateva luni, Phil Rudd a pledat vinovat, el fiind acuzat de amenintarea unei persoane cu moartea, posesie de metamfetamine si canabis. Initial, tobosarul a negat toate acuzatiile care i-au fost aduse, dar el si-a schimbat declaratiile in timpul procesului.

In septembrie, Rudd a fost acuzat de faptul ca ar fi angajat un asasin platit pentru a ucide doua persoane. La doua luni dupa acest "incident", in urma unei perchizitii in casa lui din Tauranga organizata de politia neo-zeelandeza, muzicianul a fost luat pe sus pentru declaratii. El a fost eliberat pe cautiune la scurt timp.

Sentinta data de tribunal a fost de 8 luni de arest la domiciliu, iar in cazul in care Phil Ridd va incalca termenii sentintei, ceea ce s-a intamplat deja, ar putea fi trimis la inchisoare.

Chiar daca Rudd a incercat sa ii explice judecatorului ca trebuie sa plece in turneu cu AC/DC, acesta i-a raspuns: "Pana si Queen l-au inlocuit pe Freddy Mercury".
Mai multe stiri despre: arest  lege  sentinta  vedete inchisoare 
Publicat pe 20 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram