BestMusic.ro » AC/DC » Phil Rudd a pledat nevinovat in fata noilor acuzatii 

Phil Rudd a pledat nevinovat in fata noilor acuzatii 


Astazi, Phil Rudd, fostul baterist al legendarei trupe AC/DC, a pledat nevinovat acuzatiilor conform carora ar fi incalcat prevederile impuse arestului la domiciliu. Pe durata celor 8 luni de arest la domiciliu, i s-a interzis sa consume alcool, dar la scurt timp dupa verdict el a dat o petrecere.

In seara de 18 iulie, Phil Rudd a fost ridicat de politie, pentru ca a fost prins consumand alcool.De asemenea, potrivit Otega Daily News, in casa acestuia s-ar fi aflat si prostituate.

In urma cu cateva luni, Phil Rudd a pledat vinovat, el fiind acuzat de amenintarea unei persoane cu moartea, posesie de metamfetamine si canabis. Initial, tobosarul a negat toate acuzatiile care i-au fost aduse, dar el si-a schimbat declaratiile in timpul procesului.

In septembrie, Rudd a fost acuzat de faptul ca ar fi angajat un asasin platit pentru a ucide doua persoane. La doua luni dupa acest "incident", in urma unei perchizitii in casa lui din Tauranga organizata de politia neo-zeelandeza, muzicianul a fost luat pe sus pentru declaratii. El a fost eliberat pe cautiune la scurt timp.

Pana pe 24 noiembrie, Rudd va ramane in libertate pentru ca si-a platit cautiunea. In cazul in care va fi gasit vinovat si de aceasta data, sentinta de arest la domiciliu se va transforma intr-una cu executare intr-o inchisoare din Australia.
Mai multe stiri despre: arest  vedete inchisoare 
Publicat pe 03 August 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram