BestMusic.ro » AC/DC » Phil Rudd, tobosarul trupei AC/DC, a fost condamnat la 8 luni de arest la domiciliu

Phil Rudd, tobosarul trupei AC/DC, a fost condamnat la 8 luni de arest la domiciliu


In urma cu cateva luni, Phil Rudd a pledat vinovat, el fiind acuzat de amenintarea unei persoane cu moartea, posesie de metamfetamine si canabis. Initial, tobosarul a negat toate acuzatiile care i-au fost aduse, dar el si-a schimbat declaratiile in timpul procesului.

n septembrie, Rudd a fost acuzat de faptul ca ar fi angajat un asasin platit pentru a ucide doua persoane. La doua luni dupa acest "incident", in urma unei perchizitii in casa lui din Tauranga organizata de politia neo-zeelandeza, muzicianul a fost luat pe sus pentru declaratii. El a fost eliberat pe cautiune la scurt timp.

Sentinta data de trobunal a fost de 8 lubi de arest la domiciliu, iar in cazul in care Phil Ridd va incalca termenii sentintei ar putea fi trimis la inchisoare.

Chiar daca Rudd a incercat sa ii explice judecatorului ca trebuie sa plece in turneu cu AC/DC, acesta i-a raspuns: "Pana si Queen l-au inlocuit pe Freddy Mercury".
Mai multe stiri despre: arest  lege  vedete inchisoare 
Publicat pe 09 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram