BestMusic.ro » AC/DC » Phil Rudd vrea sa revina in AC/DC

Phil Rudd vrea sa revina in AC/DC

Phil Rudd vrea sa revina in AC/DC

Phil Rudd isi doreste sa revina in trupa AC/DC, dar tobosarul spune ca nu a reusit sa ia legatura cu niciun membru al trupei de cand a inceput sa aiba probleme cu legea in Noua Zeelanda, in toamna anului trecut.

"Le-am scris o scrisoare, am incercat sa iau legatura cu Angus...Nu am reusit sa iau legatura cu nimeni. Sunt foarte dezamagit. Dar asta-i viata! Asa inveti cine iti este prieten cu adevarat.", a spus Rudd pentru A Current Affair.

Dupa ce Phil Rudd a inregistrat materialul "Rock Or Bust" cu AC/DC in Vancouver, trupa l-a angajat pe fostul baterist Chris Slade pentru a canta cu trupa in turneul mondial care a inceput in aprilie la Festivalul Coachella.

"Sunt sigur ca au parte de multa distractie ca pe vremuri si ca suna foarte bine.", a mai adaugat bateristul.

Luna trecuta Phil a pledat vinovat in fata acuzatiilor de posesie de droguri si amenintari cu moarte aduse unui fost angajat. Din aceasta cauza, el ar putea petrece sapte ani in inchisoare. Verdictul il va afla pe data de 26 iunie.
Mai multe stiri despre: proces  revenire  inchisoare  trupe celebre 
Publicat pe 06 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram