BestMusic.ro » AC/DC »  The R.O.C.K : "AC/DC este pentru noi o institutie...aproape o religie" - interviu

 The R.O.C.K : "AC/DC este pentru noi o institutie...aproape o religie" - interviu

 The R.O.C.K : "AC/DC este pentru noi o institutie...aproape o religie" - interviu

Pe 9 octombrie strigam " "for those about to rock...we salute you” la Hard Rock CAfe cu trupa The R.O.C.K. intr-u spectacol-tribut AC/DC exploziv.

Cu ocazia concertului am stat putin de vorba cu baietii si iata ce ne-au povestit:

Salutare! Cum este sa va intoarceti in Hard Rock Cafe?

Salutari si de la noi! Reintoarcerea la Hard Rock Cafe e o bucurie pentru noi, mai ales ca este primul concert al nostru dupa intoarcerea din vacanta, pentru can Luna septembrie a fost una de relaxare pentru trupa. Ne intoarcem in Hard Rock cu noi energii si cu bateriile full!

Ce inseamna AC/DC pentru voi?

AC/DC pentru noi este mai mult decat CEA mai mare trupa rock'n roll a tuturor timpurilor! este o institutie... aproape o religie, daca pot spune... DAT fiind faptul ca are sute de milioane de fani adevarati in intreaga lume, chiar si dupa 40de ani de activitate. o arata cifrele ultimului turneu, pe harta caruia ne-am dori sa fim si noi la anul si din care ne-au trecut niste informatii pe la urechi, acest lucru se va intampla...

Cum a luat nastere formula The R.O.C.K.?

Formula actuala s-a nascut din pasiune pentru AC/DC. Ne-am cautat si ne-am gasit. Prima data a fost Daniel Ignat, dupa care a aparut Nik Baydin, Adrian Popescu, Mirko Grusa si ultimul venit este Szabi Ghyerghei.

Care ar fi un playlist perfect AC/DC pentru voi?

Un playlist perfect... hmmm. Ar fi unul din care sa nu lipseasca Back in black, Thunderstruck, Highway to hell si You shook me all night long...

In afara de AC/DC, ce formatii mai ascultati?

Ascultam tot felul de muzici... ca trupe preferate nu am putea sa le enumeram pentru can sunt multe. Dar stiu ce ne-a curentat tare trupa din deschiderea AC/DC ROCK OR BUST WORLD TOUR si anume Vintage Trouble... Dati o ascultare!

Pentru cineva care nu a ascultat AC/DC pana acum, cu ce album i-ati recomanda sa inceapa?

De recomandat este Back in Black toate albumele au ceva de spus... Faceti- va timp si treceti prin toate!

In afara de The R.O.C.K., mai aveti si alte proiecte muzicale?

Sigur ca ne mai jucam si prin alte proiectele mai mici sau mai mari. Ne place sa cantam, iar diversitatea te dezvolta ca artist. Insa, The ROCK ramane si va fi in continuare trupa in care investim CEA mai multa energie, pasiune si daruire. Este trupa noastra de suflet!

Care este ultimul concert la care ati fost si care este urmatorul concert la care aveti in plan sa ajungeti?

Dat fiind faptul ca suntem mai mereu plecati si mai ales in w-end, ne e foarte greu sa prindem concertele mari din Bucuresti. Am ajuns insa la Toto si Slash iar vineri ajungem la concertul nostru de la Hard Rock Cafe alaturi de foarte multi fani !

Ultimele cuvinte va apartin.

Si daca ultimele cuvinte ne revin noua, atunci profitam si va transmitem urmatorul mesaj:

Pentru cei care au fost ultima oara la Hard Rock la concertul nostru, stiti ce va asteapta. Pentru cei care nu ne-au vazut pana acum: pregatiti-va glasurile si palmele! Va asteapta o seara electrizanta si plina de energie unde va domina din plin spiritul AC/DC. For those about to rock, we salute you!

Biletele pentru showul THE R.O.C.K. se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:

- 55 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 40 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 40 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei - acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  interviuri  concerte hard rock cafe 
Publicat pe 06 Octombrie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu