BestMusic.ro » Act » Chitaristul formatiei ACT paraseste trupa

Chitaristul formatiei ACT paraseste trupa


Chitaristul ATC, Vlad, a decis sa paraseasca grupul. Prin urmare, trupa se afla in cautarea unui inlocuitor, cu varsta cuprinsa intre 25-40 ani (se admit exceptii), din Bucuresti sau zonele limitrofe, care sa detina chitara electrica si acustica, statie (nu imprumutate) si sa detina aparatura tehnica necesara reproducerii sound-ului ACT.

In plus, candidatul trebuie sa invete rapid repertoriul formatiei (primul disc, materiale noi, preluari, MotorAct), sa agreeze maniera de interpretare ACT, sa aiba experienta concertelor live si sa aiba disponibilitate pentru deplasari lungi (program job flexibil).

Vestea plecarii lui Vlad a fost transmisa chiar de membrii formatiei, intr-un comunicat de presa oficial: `Am primit decizia lui Vlad cu parere de rau, insa ii respectam alegerea. Vlad este nu numai un foarte talentat chitarist, dar si un prieten din copilarie. Apreciem fair play-ul lui Vlad de a onora concertele in curs, vom ramane prieteni in continuare si ii dorim succes in tot ce va face. Vom urca impreuna pe scena, intr-un ultim concert, sambata, 18 iunie, la aniversarea de 10 ani a celor de la Road Patrol din Timisoara, (cu proiectul MotorAct - Tribute to Motorhead) Formatia ACT se afla la finalul unui lung sir de concerte, presarate pe parcursul ultimilor trei ani. Nu suntem nici pe departe pregatiti sa ne oprim. Din contra, in scurt timp vom intra in studio pentru a inregistra cel de-al doilea album ACT. Urmeaza un nou videoclip si numeroase concerte de promovare, in paralel cu proiectul MotorAct Tribute to Motorhead`, anunta artistii.

Daca te consideri potrivit pentru a fi noul chitarist ATC, trimite un material audio/video (filmulet gen youtube sau link) si 2-3 fotografii la adresa madalina@trupaact.com pana la data de 15 august 2011. Inregistrarea audio/video va contine minim 3 piese cantate INTEGRAL strofa, refren, solo, bridge-uri etc. NU este obligatoriu ca una dintre piese sa apartina ACT insa este un PLUS. Nu este obligatorie prezenta negativului.
Mai multe stiri despre: despartiri  inedit  trupe destramate  chitarist ATC 
Publicat pe 09 Iunie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram