BestMusic.ro » Adda » Biografie Adda

Biografie Adda

Adda

 Ada Alexandra Moldovan nascuta in 1992, zodia Pesti , este un artist Demoga Music & Cat Music , cantareata si compozitoare, care la varsta de 15 ani a reusit sa stranga milioane de vizualizari la o piesa compusa chiar de ea.

Dupa multe ore de studio si lectii de canto a castigat, in anul 2010, locul 2 la concursul de compozitie Battle Of Songs unde a participat impreuna cu producatorul si compozitorul Daniel Antonescu ( N-Tone).

Piesa ''Minti murdare'' a fost scanteia care i-a produs avantul muzical si a adus-o in studioul lui Marius Moga printr-o intamplare ca in filmele americane. Producatorul si actrita principala a filmului Loverboy erau intr-un magazin de pantofi iar vanzatoarele ascultau piesa ''Minti murdare''. Se potrivea perfect cu povestea filmului asa ca, in scurt timp, Adda a parasit Targu Muresul, orasul in care a copilarit si s-a mutat in Bucuresti pentru a-si urma visele.

Loverboy ( Remake-ul piesei ''Minti murdare'') este coloana sonora a filmului cu acelasi nume si este o colaborare de succes intre artista si Pacha Man.

Un an mai tarziu au urmat colaborari cu CRBL si Zhao. Piesele ''Petre'' si ''Bani din cer'' au intrat imediat in heavy rotation pe toate posturile de radio si tv din Romania . De asemenea a compus piesa ''Nu te-am uitat'' impreuna cu Marius Ivancea ( What's Up) pentru publicul on-line. Piesa a strans peste 40.000 de vizualizari in mai putin de 24 de ore de la lansarea ei pe internet.

In prezent compune pentru ea si pentru alti artisti din Romania ( ex: Paula Seling, Andreea Banica ,CRBL, Jukebox, Valentin Dinu... ).

Primul single oficial se numeste ''Seara tarziu'' si o pregateste pentru un drum lung in cariera ei solo. Compozitia este semnata Adda si Marius Moga fiind cadoul pe care si-l face cu ocazia implinirii varstei de 21 de ani.

Sursa: Facebook Adda Official