BestMusic.ro » Adda » Raza Mea de Soare

Adda - Raza Mea de Soare

Loading the player ...

Dupa ce a lansat Orasul adormit in colaborare cu tatal ei – o piesa a carei refren depaseste 27 de ani si prin care acesta a cerut-o in casatorie pe mama ei, Adda lanseaza astazi primului episod din noul sezon Starile ADDEI – Raza mea de soare!

Sezonul II din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. Primul episod se lanseaza astazi si poarta numele de “Raza mea de soare”. Starile ADDEI este un proiect complex si unic in Romania, ce intra astazi in al 2-lea an de viata si care a luat nastere in studiourile Baladda Records si Lite Music, in colaborare cu Cat music. 

Am scris piesa asta imediat dupa ce am aflat ca am ramas insarcinata. Mi-am concentrat toate emotiile pe care le-am simtit, toate aceste sentimente unice si noi, in ceea ce vreau sa ramana prima mea declaratie de dragoste catre... bebe. Vreau sa ii ramana aceasta amintire o viata intreaga! Am decis sa lansez astazi, de ziua sotului si managerului meu, Catalin, primul episod din Starile ADDEI, pentru ca exact acum un an ii declaram dragostea printr-o alta piesa "Azi e ziua ta, iubire" – melodie prin care ii spuneam ca imi doresc sa fiu mama copilului sau. Si iata ca a venit! Sunt cea mai fericita persoana de pe pamant!ADDA    

ADDA este cea care isi scrie singura versurile, iar la muzica a colaborat alaturi de Liviu Teodorescu. Mix-masterul este realizat de catre Madalin Rosioru si de catre Liviu Teodorescu. 

Clipul este regizat de catre Alex Cotex & Florin Babei, imaginea este facuta de catre Florin Babei & Zoran Simulov, iar montajul tot de catre Florin Babei. In echipa de beauty ii regasim pe Ana Mironescu la make-up, pe Claudiu Sarghe la hair si pe Ioana Popa – CLOCHE la styling. 

Versuri Adda - Raza Mea de Soare


Ai tras cortina să-mi intre lumină-n suflet, 
Eu stateam timidă-n colţ fără să scot nici un sunet. 
"Cine eşti tu, minune? 
Şi ce cauţi in lume?"
Te intrebam. 
Ai zis că vii să vindeci ce-au rănit alţii, 
Să pui suflete la loc, să dai inimii vibraţii
Care-mi frantă şi lacrimi, 
Deja văd cum le ştergi de pe obraji. 

Şi am un motiv să zambesc, 
Tu imi dai putere. 
Cand greşesc, 
Tu mă cerţi cu o mangăiere. 
 
Şi ştiu, 
Că nu e totul pierdut. 

Refren:
Pentru că tu, tu eşti raza mea de soare. 
Cand cerul s-a-nnorat, 
Şi lumea a plecat, ai apărut, 
Să mă strangi in braţe tare, 
Să ştii că te-am iubit, de la-nceput, 
Iubirea mea. 

Pentru că tu, tu eşti raza mea de soare. 
Cand cerul s-a-nnorat, 
Şi lumea a plecat, ai apărut, 
Să mă strangi in braţe tare, 
Să ştii că te-am iubit, de la-nceput, 
Minunea mea.

Poze cu Adda