BestMusic.ro » Adda » ADDA a lansat piesa"Arde" feat. Killa Fonic

ADDA a lansat piesa"Arde" feat. Killa Fonic


Fanii ADDEI se bucura de o noutate din partea artistei, care spune ca a lucrat cu multa daruire la o piesa diferita pentru ea: "Arde”, in colaborare cu Killa Fonic.

Pe langa mesajul foarte puternic, ADDA spune ca atat versurile, dar si imaginea din videoclip o pun intr-o ipostaza noua. La randul sau, Killa povesteste ca a fost foarte incantat de colaborarea cu ADDA, apreciind ca "a fost o experienta incredibila sa lucrez cu Mrs. BALADDA! Sunt fascinat de felul in care scrie si compune, dar si de felul in care isi simte muzica si o exprima. In ziua in care am fost invitat sa colaboram pentru aceasta melodie, am stiut ca voi si invata ceva dupa si spun asta pentru ca mi-a placut enorm ideea de duet, 2 strofe de fes, plus part C! Sunt in continuare la fel hyped!".

Muzica este semnata de ADDA, Georgian Idriceanu, Ioan Nacu, Killa Fonic si Diana Ghita, textul de ADDA, Killa Fonic, Diana Ghita si Ana Stefan, productia audio de Georgian Idriceanu, iar chitare - Ioan Nacu. Regia videoclipului apartine lui TrandaFilm, productia video lui Catalin Rizea si Radu Selaru.

De makeup si hair s-a ocupat Cristian Buca, iar stylingul este semnat de Olivia Stoica. In acest an, ADDA a mai lansat "Ma doare inima” si cele trei piese, "Desculta”, "Linistea”, "Casa bantuita”care impreuna alcatuiesc cel de-al treilea sezon al Starilor.

Printre piesele care au consacrat-o pe ADDA se numara "Lupii”, cu peste 26 de milioane de vizualizari pe You Tube, "De dorul tau”, "Marea mea" piesa pe care artista a compus-o si a filmat-o in 12 ore, iar fanii sai i-au fost alaturi live, pe Facebook, alaturi de "Iti arat ca pot", "Nu plange, Ana!", "Se vede pe fata ei". Canalul de YouTube al artistei are peste 200 milioane de vizualizari.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 14 Iunie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram