BestMusic.ro » Adda »  ADDA a lansat single-ul "Nu mi-e frica"

 ADDA a lansat single-ul "Nu mi-e frica"

 ADDA a lansat single-ul "Nu mi-e frica"

Povestea a inceput in munti, in tabara de creatie Baladda Records, alaturi de echipa sa si oameni dragi. Acolo a prins viata "Nu mi-e frica”, cea mai noua piesa pe care ADDA o lanseaza, un manifest muzical dedicat tuturor celor care aleg sa se piarda pe ei pentru a putea fi acceptati de societate.

"Piesa asta a fost scrisa in tabara de creatie Baladda Records, in varful muntelui. Eram gasca mare in studio si am avut mare vibe. M-a luat valul si am inceput sa scriu fara oprire ceea ce am simtit. Mi-am cantat oful”, povesteste artista.

"Nu mi-e frica” reprezinta un statement al ADDEI, despre puterea fiecaruia de a fi asa cum isi doreste, indiferent de principiile si valorile sociale impuse. Prin acest single ADDA vrea sa darame barierele formate si sa arate lumii ca autenticitatea este ceea ce te defineste ca om. Intr-o lume in care eticheta in societate ii este pusa prin felul in care arati sau te comporti, artista canta despre curaj i asumare.

"Este o piesa foarte sincera si asumata, despres lupta pe care o duci cu parerile celorlalti despre tine. Este despre toate vocile care ataca indiferent de situatie. Despre oamenii care se cred superiori si fara greseli. Despre 'icoane si sfinti' - asa cum imi place mie sa le spun. De multe ori intoarcem celalalt obraz, dar uneori trebuie sa ripostam si sa ne aparam dreptul la libertate! Sa fim noi insine fara sa ne pese de judecata celorlalti, care nu sunt cu nimic mai buni. Sunt, poate, chiar mai rai, dar stiu sa o joace foarte bine. E o piesa pentru cei care au curaj sa fie autentici, sinceri si reali! Haters gonna hate! Fakers gonna fake! Hai sa fim reali si DIFERITI! Asta este de fapt frumusetea!”, marturisete ADDA, artista care recent a lansat primul album din cariera.

O coproductie Cat Music si Baladda Records, "Nu mi-e frica” este compusa de catre artista alaturi de Robert Toma, ProducaDoru si Theo Costache si este insotita de un videoclip bold, in regia lui Sega.

In septembrie 2019, ADDA a lansat intro-ul ce anunta primul album din cariera: "Arta, Viata si Iubire”. Au urmat apoi "Ce am cu tine”, "Cum doare o inima”, "A fost odata ca-n povseti”, "Rasarit”, "Plang in hohote”, "Gradina”, "Daca”, "Lacrimi”, "Femei”, "Fals”, "Stelele” si "Prieteni buni”. In iunie, ADDA a lansat alaturi de Smiley "Sambata Seara”, un single fresh, cu parfum de vara, iz de distractie si multa pasiune ce a ocupat primele pozitii in Trending-ul de pe YouTube.
Publicat pe 05 Noiembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu