BestMusic.ro » Adda »   ADDA a lansat un nou single insotit de clip, "Tramvaiul 23"  

  ADDA a lansat un nou single insotit de clip, "Tramvaiul 23"  

  ADDA a lansat un nou single insotit de clip, "Tramvaiul 23"
 

Compusa de catre artista alaturi de ProducaDoru, Vlad Mazarel, Ionut Catana, Georgian Idriceanu, Robert Toma, Galiti Cristian-Ion, Ionut Catana si Serj Musteata, "Tramvaiul 23” este o poveste de dragoste pusa pe note muzicale, in care ADDA canta despre iubire si drumul catre ea.

De cele mai multe ori, iubirea apare spontan in calea ta, iar sentimentul poate parea coplesitor, insa intensitatea cu care iti doresti sa iti petreci timpul alaturi de cel pe care il iubesti este atat de arzatoare, incat toate drumurile duc la el. Este suficienta o privire sau un zambet pentru a trezi o speranta, si anume ca cel pe care il iubesti poate raspunde la fel sentimentelor tale.

"Acesta este unul dintre cele mai dificile si solicitante videoclipuri pe care le-am filmat. Am stat multe ore in aer, la 10 metri inaltime. Mi-a fost putin frica, a durut, dar la final a meritat!", a declarat ADDA..

Single-ul este insotit de un videoclip cool, regizat de Alex Ceausu, in care artista a cantat la pian "in aer", la o inaltime de 10 metri.

Materialul poate fi vazut mai jos.
Publicat pe 24 Martie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram