BestMusic.ro » Adda »   ADDA lanseaza „Fata din diamant”, un album plin de emoie

  ADDA lanseaza „Fata din diamant”, un album plin de emoie


"Fata din diamant” este numele celui de-al doilea album pe care ADDA il lanseaza, un material discografic deosebit, cu o incarcatura puternic feminina, ce reda prin cele 11 piese inspirate din povestea artistei cele mai profunde trairi ale acesteia.

Format din 11 piese statement, ADDA prezinta "Fata din diamant” in timp ce parcurge stari diferite i momente emoionante.

"Acest album este o parte din sufletul meu. E parcursul meu i al femeii spre maturizare, acceptare, putere i iubire de sine. Dupa ce a trait tot, dupa ce a simit tot, a cazut dar s-a ridicat, devenind un diamant!", spune ADDA.

"Tramvaiul 23", "Sfaritul tramvaiului", "Lasa-ma sa mor" (alaturi de Nosfe), "Sa nu-mi iei trandafiri" sunt o parte din single-urile de succes care au deja milioane de vizualizari pe YouTube i fac parte din albumul "Fata din Diamant", alaturi de alte apte piese noi. Albumul este disponibil online i urmeaza sa fie lansat i in format fizic.

"'Fata din diamant' este despre acceptarea tuturor trairilor fireti pentru care, uneori, m-am judecat singura. M-am lasat sa simt, sa ma exprim i sa ma eliberez. Acest album este cadoul meu pentru voi, dar i pentru mine", completeaza artista.
Publicat pe 22 Martie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram