BestMusic.ro » Adda » Adda - Nu plange, Ana live @ Radio Zu (video)

Adda - Nu plange, Ana live @ Radio Zu (video)


Deja rasfatata a posturilor de radio, Adda a intrat imediat in playlisturi cu noua sa balada, "Nu Plange, Anna", iar in aceasta dimineata a oferit fanilor o auditie live in premiera din studioul Radio Zu. Vedeti mai jos inregistrarea.

"Nu plange, Ana" a atins la doar o saptamana de lansare pragul de 1 milion de vizualizari pe Youtube, iar artistul Ioan Bocsa, din a carei piesa "Ana, Zorile se varsa" s-a inspirat si a imprumutat refrenul, s-a aratat incantat de versiunea tinerei: "In primul rand ma bucur ca melodia mea a starnit nu numai interesul ascultatorilor, ci si pe cel al compozitorilor si al interpretilor reprezentativi pentru alte genuri muzicale decat cel folcloric si pentru alte generatii. Am ascultat piesa Addei si am acceptat cu placere ideea preluarii fragmentului din piesa originala. Consider ca a reusit sa faca o melodie superba, care nu a stribit cu nimic originalul, ba dimpotriva, i-a adaugat si alte valente expresive si artistice, innobiland-o”.

Vedeti aici videoclipul "Nu plange, Ana".

Adda - Nu plange, Ana live @ Radio Zu (video)
Mai multe stiri despre: live  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 16 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram