BestMusic.ro » Adda » ADDA - Sunt Bine (videoclip nou)

ADDA - Sunt Bine (videoclip nou)

ADDA - Sunt Bine (videoclip nou)

Dupa hitul ”Iti arat ca pot”, single-ul motivational care s-a clasat pentru multe saptamani pe locul 1 in topurile de radio si tv si care a castigat premiul Best Pop la Romanian Music Awards 2014, Adda lanseaza single-ul ”Sunt bine”, o continuare a povestii in care ne-a aratat ca poate.

”In piesa asta cred ca ne regasim cu totii. Toate versurile si compozitiile mele se bazeaza pe ceea ce simt eu, iar cand am scris ”Sunt bine”, impreuna cu Marius Moga si restul artistilor talentati din echipa DeMoga Music, am simtit sa transmit oamenilor mesajul ca nu poti trai fara iubire. Sunt foarte fericita ca am filmat cu Iulian Moga, am luat cursuri de echitatie special pentru acest clip si o sa merg in continuare, pentru ca am dezvoltat o relatie foarte speciala cu Elic, calul pe care il puteti admira in videoclip. Am emotii! Este al 2-lea single pe care il lansez dupa ”Iti arat ca pot” si sper din suflet sa va placa!”, spune Adda.

”Sunt bine”, o piesa cu mesaj puternic, este inspirata din sufletul si trairile Addei, asa cum ne-a obisnuit pana acum in piesele lansate - ”Loverboy”, ”Cu drag” si ”Iti arat ca pot”. Adda a compus piesa impreuna cu Marius Moga, Ionut Vasilache si Robert Toma, artisti cu care lucreaza inca din 2011, cand a intrat in familia DeMoga Music. La compozitia versurilor au participat si doi tineri talentati, care au castigat concursul ”Sunt bine”, desfasurat pe Facebook-ul Addei si al lui Marius Moga.

”Sunt foarte mandru de Adda, surioara noastra din familia DeMoga Music, care creste in topuri si in ochii oamenilor, cu viteza luminii! Ea isi dorea sa se faca artista cand va fi mare si ma bucur sa vad ca ii iese de minune! Cu un premiu pentru cea mai buna piesa pop 2014 si ambitia ei de neoprit, Adda ne arata ca poti sa-ti indeplinesti visurile, alaturi de oameni frumosi, langa care sa te dezvolti muzical si sa dai tot ce e mai bun din tine. ”Sunt bine” este al 2-lea single al Addei si sunt sigur ca o sa va placa mult, pentru ca este despre ea. Ea scrie ce simte!”, declara Marius Moga.

ADDA - Sunt Bine (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 26 Septembrie 2014 de BestMusic.ro