BestMusic.ro » Adda » "Ma doare inima” cea mai recenta piesa a ADDEI - o noua imagine, un nou stil muzical"

"Ma doare inima” cea mai recenta piesa a ADDEI - o noua imagine, un nou stil muzical"

"Ma doare inima” cea mai recenta piesa a ADDEI - o noua imagine, un nou stil muzical"

ADDA lanseaza o noua piesa, "Ma doare inima", despre despartire si vindecare. Artista vine cu o noua abordare, atat cu un stil muzical diferit, dar si cu un videoclip surprinzator, in regia lui San.

"Piesa e ceva nou pentru mine. Mi-am descoperit o alta latura prin ea. Chiar daca e de despartire, e despre momentul in care suferi ca o relatie s-a terminat dar iesi totusi din casa si cauti vindecare in muzica. Iti dai seama ca nu esti singur, ca mai sunt si alti oameni care trec prin aceeasi stare, oameni care vor sa uite si sa se distreze asteptand o alta dragoste sa vina", spune ADDA.

In acest an, ADDA a mai lansat trei piese, "Desculta”, "Linistea”, "Casa bantuita”, care impreuna alcatuiesc cel de-al treilea sezon al Starilor.

Printre piesele care au consacrat-o pe ADDA se numara "Lupii”, cu peste 26 de milioane de vizualizari pe You Tube, "De dorul tau”, "Marea mea" piesa pe care artista a compus-o si a filmat-o in 12 ore, iar fanii sai i-au fost alaturi live, pe Facebook, alaturi de "Iti arat ca pot", "Nu plange, Ana!", "Se vede pe fata ei". Canalul de YouTube al artistei are peste 200 milioane de vizualizari.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 17 Aprilie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu