BestMusic.ro » Adele » "Love and Other Drugs" ar fi putut-o avea pe Adele pe coloana sonora

"Love and Other Drugs" ar fi putut-o avea pe Adele pe coloana sonora


Cantareata de muzica soul Adele ar fi vrut sa apara pe coloana sonora a filmului american lansat anul trecut, "Love and Other Drugs".

Cu toate acestea, sperantele sale s-au naruit in momentul in care piesa trimisa a fost respinsa. Artista, care a cunoscut succesul pe plan international odata cu lansarea hit-ului "Someone Like You", a trimis o piesa realizatorilor filmului "Love and Other Drugs", sperand ca aceasta va fi luata in considerare si va aparea pe coloana sonora a productiei cinematografice.

Ulterior, insa, cantareata britanica a fost dezamagita sa afle ca melodia sa a fost refuzata. "Mi-am dorit foarte tare sa apar pe coloana sonora a filmului ''Love and Other Drugs''. Aveam o sansa, insa nu am trimis piesa potrivita. Iubesc genul acela de filme. Poate data viitoare", a declarat artista pentru publicatia britanica The Sun.

Pe viitor, Adele a declarat ca si-ar dori sa apara pe coloana sonora a unui film in regia lui Martin Scorsese, adaugand, totusi, ca nu este foarte sigura ca poate crea o piesa suficient de buna pentru un astfel de film.

Autor: Dana Saporan
Mai multe stiri despre: Adele  piesa  coloana sonora 
Publicat pe 10 August 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram