BestMusic.ro » Adena » Adena si Geo Raphael au lansat un nou single

Adena si Geo Raphael au lansat un nou single


Vara este pe cale sa inceapa, iar frumoasa Adena a lansat un nou single, in colaborare cu Geo Raphael, o piesa HOT pentru acest sezon. "Calentura” este o melodie perfecta pentru zilele calduroase care va duce cu gandul la malul marii si la distractia de acolo.

Adena ne-a declarat: "De mult timp imi doream o asemenea piesa, cu influente reggaeton si iata ca a venit. Geo Raphael a venit cu ideea, facand instrumentalul, iar eu mi-am pus amprenta, asa cum stiu eu mai bine, prin linia melodica si versuri. Calentura cu siguranta va va infrumuseta vara.”

Frumoasa artista a cunoscut deja succesul in tarile hispanice si nu numai. Pe Adena o cunoasteti cu siguranta in urma colaborarilor avute cu numerosi artisti din tara si din strainatate: Dony, Luis Lopez, Geo Raphael, Mario Morreti sau Dj Take. Inca de la inceputul carierei, Adena a avut piese scrise de Connect-R, Chris Mayer si Laurentiu Duta.
Mai multe stiri despre: colaborari  single nou  piesa noua 
Publicat pe 30 Mai 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram