BestMusic.ro » Adrian Naidin »   Adrian Naidin Epic Clan #faramasca

  Adrian Naidin Epic Clan #faramasca

  Adrian Naidin Epic Clan #faramasca

Un concert de apropiere sociala.

Adrian Naidin va invita la primul sau eveniment muzical de dupa perioada starii de urgenta a "pandemiei”. Va fi un concert in care vom da in sfarsit jos masca ce ne-a acoperit sufletele in ultimele luni, un concert al regasirii de sine prin dulcea vibratie a muzicii.

Si pentru ca am stat atat de mult timp in casa, artistul va propune si un program de melodii noi sau reorchestrate, compuse sau imbunatatite in lunile de distantare sociala. Noile melodii vor fi incluse pe noul album al lui Adrian, intitulat #faramasca. Acesta va putea fi ascultat incepand din luna iulie pe toate canalele de streaming.

Adrian va fi insotit pe scena de noua sa trupa, botezata de el "The Epic Clan”, o trupa ce ii are in componenta pe Bogdan Munteanu - pian, Gilberto Ortega Torres - percutie, Eugen Amarandei - contrabas si, desigur, Adrian Naidin – violoncel si voce.

Deoarece suntem inca intr-o perioada de restrictii, numarul de locuri va fi limitat, sperand ca in viitorul apropiat sa putem fi mai multi la un astfel de concert ce isi propune sa vindece sufletele greu incercate de izolare si distantare sociala.

Concertul va avea loc pe terasa de vara a deja bine-cunoscutului club bucurestean Quantic din Soseaua Grozavesti 82.

Biletele s-au pus in vanzare si se pot achizitiona de pe iabilet.ro Pana pe 26 iulie pretul biletelor va fi de 80 de lei, iar incepand cu 27 iulie pretul va de 100 de lei, urmand ca in seara spectacolului, biletul la usa sa se vanda cu 120 de lei.

Dupa achizitionarea biletului, va rugam sa telefonati la 031 432 1742 pentru a va rezerva locul la masa.
Publicat pe 16 Iunie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu