BestMusic.ro » Adrian Sina » Adrian Sina confirma, voalat, plecarea colegilor: Akcent incepe un nou capitol! Akcent se reinventeaza!

Adrian Sina confirma, voalat, plecarea colegilor: Akcent incepe un nou capitol! Akcent se reinventeaza!


Adrian Sina a confirmat, intr-un mod voalat, faptul ca Mihai si Sorin nu mai fac parte din proiecul Akcent, care va "incepe un nou capitol". Solistul a amintit in mesajul postat pe Facebook de toti cei care au trecut prin trupa de la inceputuri pana acum.

"Akcent este cea mai intensa aventura de viata pe care o traiesc, atat singur, cat si alaturi de toti prietenii care au cantat alaturi de mine in trupa – Ramona, Mihai, Sorin, Marius si Cornel. O calatorie in care am avut sansa sa cunoasc personalitati de pe toate continentele lumii, sa vizitez si sa gust din aroma mai multor civilizatii decat am sperat, sa-mi fac milioane de prieteni. Am crescut odata cu industria muzicala locala si am avut ocazia sa promovez sonoritatile create in Bucuresti, din India si Pakistan pana in America sau Rusia.

Tu, cel care imi asculti muzica de atatia ani, vii la concertele Akcent sau traiesti alaturi de Akcent pe Facebook, esti prietenul Akcent apropiat, responsabil pentru toate bucuriile pe care le-am trait in cei 14 ani de cariera.

Acesta este motivul pentru care simt ca este responsabilitatea mea sa te anunt ca incepand de astazi Akcent incepe un nou capitol! Akcent se reinventeaza!

Adrian S."

Inca de acum cateva luni au existat zvonuri ca trupa Akcent s-a despartit, care insa au fost infirmate de Adrian Sina.

Pana aflam la ce lucreaza Mihai si Sorin, sa vedem noul videoclip al lui Marius Nedelcu - "Love You Too", aparut chiar azi.
Mai multe stiri despre: trupe destramate 
Publicat pe 02 Septembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram