BestMusic.ro » Adrian Tutu » Biografie Adrian Tutu

Biografie Adrian Tutu

Adrian Tutu

Adrian Tutu este un tanar aspirant la o cariera in muzica hip-hop, care a devenit cunoscut in cadrul emisiunii `Romanii au talent ` difuzata de postul romanesc de televiziune Pro Tv.

Adrian Tutu s-a nascut pe data de 11 martie 1992 la Bucuresti, iar la varsta de patru ani s-a mutat impreuna cu familia la Focsani.

Pe cand avea 14 ani, Adrian Tutu si-a pierdut ambii parinti in mai putin de 12 luni, mama lui parasind aceasta lume cu o zi inainte de Craciun.

In primul an dupa moartea mamei, fratii lui au avut grija de el.

Apoi a fost crescut de bunica, pana la 15 ani, cand s-a mutat singur in apartamentul lasat de parinti.

A muncit pe santier ca sa poata avea o paine pe masa. Chiar daca a suferit si a rabdat de multe ori de foame, nu a renuntat la pasiunea sa.

Adrian Tutu compune si canta melodii rap inca de cand a ramas orfan, acesta scriind prima sa piesa in memoria parintilor.

De cand s-a hotarat sa participe la emisiunea `Romanii au talent`, viata lui Adrian s-a schimbat complet.

Publicul a primit foarte bine compozitiile sale proprii prezentate in cadrul concursului, `E Evident` si `Iubiti-va Parintii`, recunoastere ce l-a ajutat pe Adrian sa fie tot mai increzator in talentul si viitorul sau.

Adrian Tutu se bucura de o sustinere notabila si in mediul online, unde are o comunitate numeroasa de admiratori, in special tineri din generatia sa.

Adrian este mare fan Bug Mafia si Puya, iar sinceritatea este principala calitate pe care o pretuieste la cei din jur:

`Sinceritatea e un lucru bun. Fiti si voi sinceri`, scrie Tutu pe contul personal de Facebook.