BestMusic.ro » Adrian Tutu » Mai Tare

Adrian Tutu - Mai Tare

Loading the player ...

Dupa ce a decis la inceputul anului sa paraseasca Bucurestiul si sa revina in orasul natal, Focsani, Adrian Tutu revine cu forte proaspete si lanseaza un nou single exploziv: "Mai tare".

Dupa aproape patru ani petrecuti in Capitala, in lumea show-bizz-ului, focsaneanul Adrian Tutu, care a castigat prima editie a concursului organizat de Pro TV, a revenit in orasul natal si se ocupa in continuare de muzica: "De cand m-am intors la Focsani mi-am facut studio si m-am apucat de productii muzicale si productie video", spune Tutu.

Astazi, tanarul artist lanseaza piesa "Mai tare", produsa in totalitate de el, intr-un studio amenajat la un prieten: "La aceasta piesa am facut productia muzicala, versurile, liniile melodice, mix-ul , masterul cat si video lyrics-ul", mai spune Adrian Tutu.

"Am lucrat cateva piese pana am facut ideea piesei "Mai Tare" si mi-a placut extraordinar de mult. M-am hotarat sa o fac pentru ca, recent, chiar am trait experienta din text. Aceasta piesa am facut-o exact cum am simtit si este scrisa din suflet. Mie imi place foarte mult si am incredere in ea. Sper ca si voua o sa va placa si va doresc auditie placuta", a mai adaugat Tutu.

Pe langa noul single "Mai tare", Tutu pregateste si multe alte surprize, despre care o sa aflati mai multe la momentul oportun. Mai mult, pe viitor tanarul artist vrea sa faca productii si pentru alti artisti. 

Poze cu Adrian Tutu