BestMusic.ro » Adrian Tutu » Tutu feat. Doddy - CLUBU' (single nou)  

Tutu feat. Doddy - CLUBU' (single nou)  


Adrian Tutu revine toamna aceasta cu o schimbare de stil si un nou single in colaborare cu Doddy si produs de Boier Bibescu - "CLUBU'".

"In prezent lucrez cu Boier Bibescu zis si 'fratele meu mai mare', care ma sustine si imi da puterea sa fac tot ce simt. Piesa asta pentru mine reprezinta un nou inceput, o alta abordare. E vorba de fapt despre o stare. Eu ii zic 'starea de haihui'. Piesa asta o asculti cand iti faci freza si te pregatesti sa iesi in oras. Pe piesa asta fetele isi probeaza zecile de haine cu care vor sa iasa in club. Piesa asta o asculti in masina la maxim pentru ca te sparge basul. Pe piesa asta iti astepti in masina iubita la scara. Asta este piesa care te duce in club!" spune castigatorul Romanii au Talent despre single-ul "Clubu'".

In prezent, Adrian Tutu lucreaza la piesele de pe primul E.P. din cariera, care se va numi "De Club" si va contine 4 piese. Data oficiala a lansarii va fi anuntata in perioada urmatoare.

Tutu feat. Doddy - CLUBU' (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica octombrie 2013 
Publicat pe 31 Octombrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram