BestMusic.ro » Afu-Ra » Afu-Ra: Lectii de hip-hop... in kimono!

Afu-Ra: Lectii de hip-hop... in kimono!

Afu-Ra: Lectii de hip-hop... in kimono!

Duminica aceasta, pe 10 decembrie, la ora 21.00, in Fire Club, Hades Records, Urban Groove si Bring the Noise organizeaza primul concert Afu-Ra in Romania! Rapper-ul newyorkez va fi secondat pe scena de DJ True Cut, DJ-ul oficial al turneului european.

Afu-Ra este recunoscut in toata lumea pentru concertele explozive, avand obiceiul de a-si completa rafalele de rime si beat-uri grele cu… demonstratii de arte martiale! Pe numele real Aaron Phillip, rapperul american detine centura neagra in Tae Kwon Do si nu se sfieste sa-si etaleze talentul in timpul show-ului, transformand scena intr-un adevarat dojo. Fanii din Germania, Spania sau Grecia nu au fost deloc surprinsi sa-l vada pe Afu-Ra in kimono, exersandu-si tehnicile de lupta in pauzele dintre piese!

Pe langa afinitatea pentru arte martiale, reflectata si in numeroase piese, hip-hop-erul este pasionat de sah si de lectura. Pentru alegerea numelui de scena, semnificand `corpul fortei vitale` sau `creator de viata`, Afu-Ra s-a inspirat dintr-o parabola din Cartea Egipteana a Mortilor, ilustrand povestea unui om aflat in pragul autodistrugerii, care in cele din urma gaseste in propriul suflet puterea de a merge mai departe si de a-si reface viata.

Comunitatea hip-hop autohtona are toate motivele pentru a nu rata show-ul de pe 10 decembrie. Alaturi de Afu-Ra , pe scena din Fire Club vor urca Slim (Bulgaria) si 11 trupe Hades Records - Veritasaga, Funktastics, Dagga, KST, USM, Ad Litteram , Cast, BRG, Katana , Criss Blaziny, Interventii Lirice – intr-un maraton hip-hop de peste cinci ore!

hades records
Publicat pe 07 Decembrie 2006 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram