BestMusic.ro » Aida (AISA) » Aisa feat. Sony Flame - Razboy (single nou)

Aisa feat. Sony Flame - Razboy (single nou)

Aisa feat. Sony Flame - Razboy (single nou)

Daca de Ziua Indragostitilor, Aisa ne invita la o petrecere pe ritmuri care ne duc cu gandul la nisip, palmieri si piele bronzata, impreuna cu DJ-ul portughez Kourosh Tazmini, in aceasta vara artista declara "Razboy" iubirilor neimpartasite.

"Razboy" este prima colaborare a cantaretei cu Sonny Flame si are un vibe pozitiv, aducand o infuzie de energie si pofta de viata, totul asezonat cu ritmuri latino/reggae.

Intrebata care este mesajul piesei, Aisa ne-a declarat: "Mesajul piesei mele este simplu. Fata il iubeste cu adevarat, dar dragostea nu ii este impartasita. Ea s-a indragostit de un Casanova, numai ca el, prin structura lui, nu i-o poate oferi...de aici si " razboy-ul". Ea revine in trecut sperand sa-l atraga, amintindu-i de inceputurile relatiei, cand totul pare idilic (asa cum este intotdeauna:)) numai ca el nu rezoneaza si tot ce ii poate oferi este doar o dragoste fizica. Este un semnal tras pentru cei care orbiti de propriile lor sentimente, nu mai pot vedea cu claritate persoana pe care o iubesc (sau cred ca o iubesc) si din dorinta de a fi cu acea persoana ii atribuie calitati si insusiri pe care ea nu le are sau e dispus sa i le ofere. Oricum… fiecare nas isi are nasul, deci nu se stie niciodata:D"

Vorbind despre limitele impuse de dragoste, Aisa a adaugat: "Cred ca fiecare dintre noi isi stabileste niste limite si standarde, pana unde poate merge, atat in dragoste cat si in razboiul din dragoste (pentru ca despre acest razboy este vorba in piesa mea). Si atunci… dupa ce ai senzatia ca ai niste limite… intalnesti o persoana care-ti da peste cap totul, iti da un refresh si-ti restabileste tiparele. Nu cred ca exista limite! Cred ca dragostea adevarata si impartasita nu permite sa renuntam la identitatea noastra ci dimpotriva, ca orice experienta de viata, dragostea ne-a fost data sa ne transforme si sa ne faca sa ne depasim limitele, sa ne redescoperim pe noi insine, sa ne imbogateasca spiritual, emotional si fizic si sa renuntam la stereotipuri si false orgolii:)"

Aisa - Razboy (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica iunie 2013 
Publicat pe 10 Iunie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram