BestMusic.ro » Akcent » Instanta a hotarat: Adrian Sina este Akcent

Instanta a hotarat: Adrian Sina este Akcent


Scandalul legat de plecarea celor doi membri Akcent, Sorin Brotnei si Mihai Gruia, a fost rezolvat in instanta unde cererea de interzicere a folosirii numelui Akcent a fost considerata ca fiind nefondata, anunta un comunicat de presa emis de PR-ul lui Adrian Sina.

Trupa Akcent a fost creata de Adrian Sina in 1998 alaturi de Ramona Barta, fiind unul dintre primele duo-uri ce promovau muzica house in Romania. In 2002, casa de discuri Roton a decis sa reinventeze proiectul printr-un boyband in care Adi a ramas liderul, el fiind cel care scria muzica si versurile alaturi de Marius Nedelcu.

In 2013, casa de discuri Roton si Adrian au decis sa duca mai departe Akcent intr-o noua formula, fara Mihai si Sorin, din mai multe motive: lipsa de implicare a acestora in proiect, rafuielile personale si lipsa comunicarii dintre ei.

Cei doi fosti membri Akcent au incercat sa obtina interzicerea numelui Akcent de catre Adrian si Roton insa cererea lor depusa in luna septembrie a fost respinsa astazi deoarece: 1. brand-ul nu le apartine, fiind detinut de casa de discuri si 2. trupa a fost creata inaintea aparitiei lor in formula de boyband.

"Voi, fanii, ati crescut odata cu noi si inteleg ca vreti sa vedeti si sa ascultati ceva nou, ceva mai matur. Am pus tot sufletul meu in noul album ce va fi lansat anul viitor, pastreaza ceva din sound-ul Akcent insa vine cu o noua atitudine si merge la urmatorul nivel. E un drum nou pe care vreau sa il parcurgem impreuna, ca pana acum." a anutat pe Facebook Adrian Sina.
Mai multe stiri despre: procese  trupe destramate 
Publicat pe 14 Noiembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram