BestMusic.ro » Akcent » Akcent - 3 milioane de fani pe Facebook si EP nou in curand

Akcent - 3 milioane de fani pe Facebook si EP nou in curand

Akcent - 3 milioane de fani pe Facebook si EP nou in curand

Adrian Sina, liderul Akcent, a bifat 3 milioane de fani pe pagina de Facebook si a devenit cel mai puternic barbat pe Facebook in Romania si al doilea cel mai puternic brand national dupa Inna. Pragul va fi marcat prin lansarea unuui nou EP intitulat "Around the world".

Conform clasamentului Facebrands.ro, pagina de Facebook Akcent Music (http://facebook.com/akcentmusic) a depasit 3 milioane de fani pe Facebook in urma cu putin timp, depasind-o pe Alexandra Stan si Playboy Romania, devenind unul dintre cele mai puternice, apreciate si consolidate branduri romanesti ce a rezistat pe piata muzicala.

2014 a inceput cum nu se poate mai bine pentru Adrian. A devenit tata pentru a doua oara, piesa "Boracay" se ridica in topurile din Turcia, Grecia si Italia ajungand deja pe primul loc in Azerbaijan si Bulgaria.

In ceea ce priveste concertele Akcent, agenda include deja o multime showuri in toata lumea pana in luna iulie, artistul promovand cele doua variante AKCENT LIVE SHOW: cu trupa sau cu DJ si dansatoare.

"In curand voi lansa un EP special pentru fanii mei. Tot ce ma intereseaza este ca muzica mea sa ajunga in jurul lumii in 2014 si ca noile piese sa fie cunoscute de cat mai multi oameni. Am cel mai tare job din lume!! #AroundTheWorld!"

Akcent - Lacrimi Curg
Mai multe stiri despre: vedete facebook 
Publicat pe 03 Februarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram