BestMusic.ro » Akcent » Trupa Akcent s-a destramat?

Trupa Akcent s-a destramat?


S-a destramat trupa Akcent? Cel mai recent comunicat de presa emis de PR-ul artistului pare sa spuna ca da. "Adrian Sina a petrecut ultimele luni in studio, inspirat si hotarat sa creeze lucruri noi, sa se reinventeze cu o noua atitudine, un nou sound. Solistul a realizat un nou shooting foto cu Vali Barbulescu ca un preview al noului single si videoclip la care lucreaza sub numele Akcent".

Ultimele postari pe pagina de Facebook si pe site-ul Akcent par sa confirme zvonurile care circulau despre despartirea trupei inca de acum cateva luni, toate fotografiile infatisandu-l doar pe Adrian Sina. Pe langa asta, Mihai si Sorin s-au alaturat Mango Records, label-ul independent lansat de Catalin Maruta.

"Adrian a compus si produs peste 20 melodii noi in vara asta, o parte dintre ele vor intra pe noul sau album iar celelalte sunt destinate altor artisti ce au trecut prin studiourile Premium Artist." - mai anunta comunicatul de presa.


Fotografii de Vali Barbulescu
Mai multe stiri despre: trupe destramate 
Publicat pe 29 August 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram