BestMusic.ro » Akcent » Akcent - Lacrimi Curg (videoclip nou)

Akcent - Lacrimi Curg (videoclip nou)


Akcent lanseaza primul single si videoclip in limba romana in noua formula, cu o noua atitudine, cu trupa live - "Lacrimi curg".

Liderul trupei Akcent, Adrian Sina, a rezumat aceasta lansare speciala astfel: "Este cea mai personala piesa lansata vreodata. Atat povestea din videoclip cat si versurile piesei sunt reale, sunt lucruri care mi s-au intamplat in trecut insa e prima oara cand am reusit sa ma deschid in privinta asta, sa imi permit sa fiu vulnerabil si sa compun o piesa despre faptul ca am fost inselat si tradat de o fosta iubita."

Adrian a adaugat ca "Sunt mai fericit si mai entuziasmat ca niciodata si probabil asta e motivul pentru care am putut sa vorbesc despre povestea asta cu usurinta si sa intru din nou in starile respective. Este primul videoclip in care am avut scene de dragoste si primul clip in care am putut sa fac un alt lucru care imi place foarte mult: actorie. Am avut ocazia sa intru in rolul gandit de regizorul Bogdan Paun si DOP-ul Alex Muresan care au facut un material cinematografic care m-a emotionat."

Single-ul "Lacrimi curg" este disponibil pe iTunes. Piesa a fost lansata in premiera pe pagina de Facebook Akcent unde sunt peste 2,5 milioane de fani fiind al treilea cel mai puternic brand muzical din Romania.

In curand, Adrian si trupa lui vor incepe sa promoveze in curand Akcent Live Show. Pe langa asta, el posteaza saptamanal pe blogul sau de moda masculina, primul al unui artist roman.
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  muzica 2013  muzica decembrie 2013 
Publicat pe 04 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram