BestMusic.ro » Akcent » Akcent ne reprezinta duminica la Balkan Music Awards

Akcent ne reprezinta duminica la Balkan Music Awards

Akcent ne reprezinta duminica la Balkan Music Awards

Trupa Akcent va reprezenta Romania la Balkan Music Awards, cel mai spectaculos eveniment muzical din zona balcanica, ce va avea loc pe 16 mai, la Sofia, in Piata Batemberg. Concursul va fi transmis in direct si exclusiv pentru romani de TVR 3 si Televiziunea Balkanika.

Baietii de Akcent se lupta in finala la categoria `cel mai bun cantec din Balcani pentru anul 2009`, sectiune alcatuita din 11 subcategorii pentru fiecare tara in parte: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Romania, Slovenia, Serbia, Turcia, Croatia si Muntenegru.

`Ne-am bucurat enorm la aflarea vestii ca vom participa in finala Balkan Music Awards de la Sofia, cum ne bucuram de fiecare data cand ni se confirma faptul ca publicul ne sustine si ne asculta muzica si le multumim tuturor celor care ne-au votat`, au declarat artistii intr-un comunicat.

Membrii trupei sunt foarte increzatori in sansele lor si se asteapta la rezultate care sa faca onoare Romaniei:

`Cat despre finala, ne simtim deja castigatori, avand in vedere ca That's My Name a castigat titlul de `Cea Mai Buna Piesa` Romaneasca din Balkani`, iar pe 16 mai la Sofia vom urca pe scena pentru Romania si pentru fanii nostri, sa ducem That's My Name la etapa urmatoare! Fiti alaturi de noi in continuare`, au adaugat cantaretii.

Premii Muzicale Balcanice contin si urmatoarele categorii: cel mai bun interpret din Balcani , cea mai buna interpreta din Balcani, cel mai bun duet sau cea mai buna trupa din Balcani, cel mai bun videoclip din Balcani si contributia la dezvoltarea si popularizarea muzicii de pe Balcani pe anul 2009.

Din Romania, trupa Akcent a obtinut cele mai multe sms-uri, calificandu-se in finala de la Sofia si surclasandu-i pe Puya, Morandi si Inna .

Pe 16 mai, romanii vor avea posibilitatea sa voteze pentru Akcent, urmarind Premiile Muzicale Balcanice in direct pe TVR 3.

In pauzele emisiei , TVR3 va organiza un studio moderat de Andreas Petrescu, cu invitat special - Gabriel Cotabita.

Citeste si: Akcent reprezinta Romania la Balkan Music Awards 2010Mai multe stiri despre: akcent  Balkan Music Awards  That`s My Name 
Publicat pe 14 Mai 2010 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu