BestMusic.ro » Akcent » Sorin de la Akcent isi insala din nou logodnica (poze)

Sorin de la Akcent isi insala din nou logodnica (poze)


Sorin Brotnei de la Akcent a fost surprins din nou de Cancan inselandu-si iubita. De aceasta data reporterii l-au intrerupt chiar cand incerca sa faca primul pas. Vedeti mai jos o galerie foto.

Aflat intr-o deplasare la Iasi, cantaretul a iesit noaptea in club, unde a cunoscut o bruneta cu care a dansat toata noaptea. Spre dimineata au plecat impreuna cu inca doua persoane si si-au cumparat mancare de la fast-food pentru consumat in parc.

Deja se luminase de ziua cand cei patru mancau pe banca in Parcul Copou, iar dupa putin timp Sorin a ramas singur cu fata cucerita in club, insa sub obiectivul paparazzilor. Abia atunci artistul a intensificat incercarile de a-i fura un sarut brunetei, care insa l-a refuzat. Nu a mai apucat sa incerce si a doua oara, caci a fost intrerupt de reporterii curiosi.

Acest episod il va pune din noua sa ii dea explicatii celei cu care isi facuse planuri de nunta in aceasta vara, dupa ce acum o luna a mai fost surprins de paparazzi sarutand o roscata in club.

Sorin a fost casatorit timp de un an, dupa care a format un cuplu cu actuala lui logodnica, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania - Daniela Aciu.

Mai multe stiri despre: scandaluri  relatii vedete  vedete inselate 
Publicat pe 22 Mai 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram