BestMusic.ro » Akon » Akon va lansa in 2015 cinci albume diferite

Akon va lansa in 2015 cinci albume diferite


Akon are un proiect ambitios in acest an. Vrea sa lanseze un album concept din cinci parti,"Stadium". Practic vor fi cinci albume diferite, fiecare abordand un stil muzical diferit.

Sapte ani au trecut de cand Akon nu a mai lansat ceva nou pe piata muzicala (in 2008 a lansat "Fredoom"), dar acum vrea sa recupereze. Artistul inca nu a anuntat o data exacta a lansarii albumului, dar a oferit indicii despre premiera unui videoclip.

Chiar daca aparent si-a luat o pauza de la cariera solo, 2014 a fost un an activ pentru Akon, el colaborand cu alti artisti precum Jeezy, Chris Brown sau Wizkid. In prezent pe site-ul oficial al lui Akon se pot asculta cinci single-uri diferite, cate unul extras de pe fiecare album: "Better"(feat.Niko the Kid) - "Stadium:Euro", "Whole Lot" - "Stadium Urban", "Just a Man"(feat. Stephen Marley) - "Stadium: Island", "To Each His Own" - "Stadium Pop" si "Feeling a Nikka"(feat. D`Banje) - "Stadium: World".
Mai multe stiri despre: lansare album  lansare videoclipuri 
Publicat pe 06 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram