BestMusic.ro » Alb Negru » Alb Negru demareaza campania "Canta #LoveLove si fa-ti debutul", oferind un premiu in valoare de 2000 euro  

Alb Negru demareaza campania "Canta #LoveLove si fa-ti debutul", oferind un premiu in valoare de 2000 euro  


Baietii de la Alb Negru, alaturi de Ralflo si Rares, au lansat de curand single-ul "Love, Love", o piesa vesela, al carei laitmotiv este, evident, iubirea, insotita de dramele si emotiile ei.

Ramanand in aceeasi stare optimista, Andrei si Kamara isi provoaca fanii sa-si arate abilitatile muzicale, demarand astfel campania "Canta #LoveLove si fa-ti debutul”.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs?

1. Trebuie sa te filmezi cantand un cover dupa "Love, Love”.

2. Acest video trebuie insotit de: prenume, nume, numar de telefon, adresa de e-mail si trimis la office@htag.ro.

3. Inregistrarile video vor fi urcate pe pagina de Facebook Alb Negru Official la sectiunea 'Video' in maximum 48 ore de la primirea lor.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului aici: https://goo.gl/QVLbQw

Cu zece ani de experienta in industria muzicala, Alb Negru isi aminteste de inceputul carierei, care pe alocuri s-a aratat anevoios, astfel baietii vor indruma primii pasi ai castigatorului campaniei "Canta #LoveLove si fa-ti debutul”.

"La inceput e intodeauna greu. Cand am debutat noi nu exista nici YouTube, nici Facebook. Faceai o piesa si te duceai la casele de discuri, unde iti asteptai randul si primeai un raspuns pozitiv sau negativ si nu aveai alt feedback. Azi e mai usor, poti posta ceva pe net si daca ai noroc, te vede cineva. Noi 4 vrem sa le oferim o sansa. La "Mi-e sete de tine” s-au facut nenumarate coveruri, asa ca vrem sa ii premiem pe cei care au talent. De aici si ideea de #LoveLoveCover”, spune Kamara.

"Mi-as dori ca cel care va castiga sa nu fie nevoit sa munceasca pentru altii pe gratis asa cum am facut eu sau pe promisiuni care nu se vor respecta niciodata. Vreau sa se bucure de un debut cat mai rapid si cat mai frumos....Succes, astepam filmuletele voastre”, incheie Andrei.

Castigatorul va primi o piesa la cheie, adica o productie muzicala in valoare de 2000 euro, compusa de la baietii de la Alb Negru, Ralflo si Rares, ce cuprinde linie melodica, text, ghidare vocala, backing vocals, orchestratie si masterizare.

FB Alb Negru: https://www.facebook.com/albnegruoficial?fref=ts

Link instrumental: http://www28.zippyshare.com/v/k30jE9tp/file.html
Mai multe stiri despre: premii  concursuri  campanie 
Publicat pe 25 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram