BestMusic.ro » Alessandro Safina » Alessandro Safina va canta cu Ianna la Bucuresti

Alessandro Safina va canta cu Ianna la Bucuresti


Daca anul trecut Adela Popescu a fost aleasa pentru a canta in duet cu Alessandro Safina, anul acesta componenta trupei Ladies – Ianna – beneficiaza de acest noroc.

Managerii tenorului italian au remarcat-o intre artistele propuse pentru a canta in duet cu acesta pe scena Salii Palatului si ea a fost cea aleasa, potrivit Blue Music.

"Am facut o adevarata pasiune pentru stilul pop-opera si sunt extrem de onorata ca pot pasi pe aceeasi scena –ba mai mult, chiar interpreta cateva melodii alaturi de idolul meu, Alessandro Safina.

Genul acesta de intalniri profesionale iti pot schimba viata, iar eu astept cu mare emotie sa cantam impreuna, mai ales ca repertoriul va fi superb: Luna, Con Te Partiro (Time to Say Goodbye), The Prayer. ”, a declarat Ianna.

Alessandro Safina va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 2 noiembrie 2009. El va fi acompaniat de Orchestra Metropolitana Bucuresti si de Ianna.

Biletele pentru concertul Alessandro Safina la Bucuresti au pretui de 80 ron, 120 ron si 200 ron si sunt inca disponibile in retelele magazinelor Diverta si Eventim (Germanos, Carturesti, Vodafone), la Sala Palatului si magazinul Muzica, dar si online pe www.bluemusic.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketpoint.ro si www.eventim.ro.

In premiera pentru fanii cei mai devotati, Blue Music a pregatit un pachet special Meet&Greet Experience (500 ron), ce ofera inedita oportunitate de a-l intalni personal pe Alessandro in culise, inainte de inceperea concertului.

Pachetele Meet & Greet Experience pot fi comandate numai prin telefon (+40 720 391 739 / +40 746 369 210) sau email (blue.ticket[at]bluemusic.ro).

Sursa: Blue Music
Mai multe stiri despre: Alessandro Safina  concert Alessandro Safina  bilete Alessandro Safina  Ianna  Ladies 
Publicat pe 23 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram