BestMusic.ro » Alessia » Biografie Alessia

Biografie Alessia

Alessia

"The power of rhythm!”
Nascuta in Constanta, in 1983, Alessia se anunta a fi noua revelatie a muzicii house. A inceput sa cante de la 14 ani si s-a evidentiat repede, datorita calitatilor vocale.
Dar, fiind o perfectionista, Alessia a trebuit sa munceasca mult, pentru a se implini ca artist. A studiat, timp de 15 ani, dansul si coregrafia, a luat lectii de canto si de imagine.
Alessia numara mai multe colaborari cu artisti consacrati, cum ar fi 3 Sud Est, Play&Win, Bob Taylor, Trident, Sistem etc.
Noul ei single, "No more”, este produs de FlyinState si i-a adus artistei un contract cu casa de discuri ToCo International, ei urmand sa ii promoveze materialul in peste 70 de tari. Piesa urmeaza sa se lanseze si pe piata din Romania, alaturi de videoclipul oficial, sub semnatura celei mai noi case de discuri, Red Clover Media.
Alessia promite hit-uri cu impact international, dar si show-uri incendiare, pe scenele din tara. in acest sens, ea a inceput sa colaboreze cu coregrafi premiati si cu dansatori de performanta.

Comentarii Alessia