BestMusic.ro » Alessia » Alessia - Fata Rea (preview / poze filmari videoclip)

Alessia - Fata Rea (preview / poze filmari videoclip)

Alessia - Fata Rea (preview / poze filmari videoclip)

Daca pana acum am vazut-o ranita de un "Hacker de sentimente” cu "Vorbe letale” cantand "Ploua”, acum Alessia si-a schimbat atitudinea si a devenit "Fata Rea” pentru filmarile urmatorului sau videoclip. O galerie foto si cateva preview-uri video de pe Instagram, mai jos.

Noul ei single "Fata Rea”, va fi lansat odata cu videoclipul si a fost compus in Tabara de Muzica de la Alba Iulia, de Cristian Tarcea si Alin Radu, de productie ocupandu-se iRonic impreuna cu echipa de producatori de la DeMoga Music

Regizat de Alin Surdu, fiind o productie Red Clover Media, clipul o infatiseaza pe Alessia in ipostaza de fata rea care incearca sa-l ademeneasca pe baiatul bun.

""Toamna aceasta se poarta fetele rele, fetele cu atitudine, care stiu ce vor si nu le e teama sa ceara ce li se cuvine. Un sfat pentru baieti, cum spune si piesa: "In cuvinte putine, misca-te bine”, adica lasati-va condusi de fete si urmati-le pentru ca ele stiu cel mai bine cum sa faca sa mearga lucrurile intr-o relatie.”, a spus Alessia.

Videoclipul a fost filmat pe croma, urmand sa fie adaugate diferite efecte de post-productie.

Mai multe stiri despre: poze filmari  videoclipuri 2014 
Publicat pe 20 August 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu