BestMusic.ro » Alessia » Alessia feat. Pavel Stratan - Vorbe letale (videoclip nou)

Alessia feat. Pavel Stratan - Vorbe letale (videoclip nou)

Alessia feat. Pavel Stratan - Vorbe letale (videoclip nou)

Alessia si Pavel Stratan au lansat videoclipul single-ului "Vorbe letale”, o coproductie Red Clover Media si Cat Music.


Videoclipul este o productie Red Clover Media in regia lui Alin Surdu. De styling s-a ocupat Amir Dobos, de make up Ana Mironescu, si Gabriela Buica de hairstyle. "Am avut langa mine o echipa de profesionisti care s-a ocupat ca totul sa iasa foarte bine. Cu ei si cu Pavel alaturi nici nu am simtit cand au trecut orele de filmare.”, a spus Alessia.

"La filmari totul a fost super, echipa, atmosfera, dispozitia, iar asta se va vedea in videoclip. Mi-ar fi placut ca scena cu "patul” sa fi fost mai lunga si sa mai fi renuntat la haine, ca doar era destul de cald. Sper ca la urmatorul videoclip, la astfel de scene, sa fiu eu regizorul, ca doar de asta am facut facultate de actorie si regie, nu? Pana atunci insa ma multumesc cu ceea ce este si abia astept sa vad clipul. Tin sa le multumesc, inca o data Alessiei care este o dulce si o profesionista in tot ce face, dansatoarelor care au umplut locul cu frumusete si intregii echipe!” a povestit Pavel Stratan.

Pe Pavel Stratat il puteti vedea live vineri, 11 aprilie, in La Mia Musica. Bilete gasiti in exclusivitate pe www.iabilet.ro.

Alessia feat. Pavel Stratan - Vorbe letale (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014  muzica aprilie 2014 
Publicat pe 10 Aprilie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu